Studenti Veleučilišta u Virovitici, modula Poduzetništvo i Informatički menadžment u sklopu terenske nastave, u pratnji predmetnog nastavnika dr.sc. Damira Ribića, posjetili su Poduzetnički inkubator u Virovitici.

Voditelj Odjela za gospodarstvo Poduzetničkog inkubatora Saša Andrović predstavio im je Poduzetnički Inkubator kao poduzetničku potpornu instituciju te sve usluge koje pruža poduzetnicima početnicima prilikom njihovog ulaska u poduzetništvo. Predstavljen je projekt „Mreža poduzetničkih inkubatora“ čiji je rezultat bio otvaranje još tri takva inkubatora na području Virovitičko-podravske županije koja uspješno djeluju i pružaju podršku svim novim poduzetnicima.

Studenti su imali prigodu obići i ostale stanare inkubatora,  razgovarati s njima, vidjeti dio njihovog poslovanja i čuti iskustva koja oni imaju s Poduzetničkim inkubatorom. Nakon toga, studenti su obišli Panonski drvni centar kompetencija te su se imali priliku upoznati s radom ove poduzetničke potporne institucije i njezinim uslugama. Kroz rad Panonskog drvnog centra kompetencija proveo ih je direktor Denis Validžić koji im je pokazao neke od jedinstvenih proizvoda koji su rezultat njihovih aktivnosti.

Veleučilište u Virovitici kroz terensku nastavu na interaktivan način studentima olakšava učenje i studentske aktivnosti čini zanimljivijim, a studenti s izrazitim zadovoljstvom sudjeluju u njezinom ostvarenju.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Veleučilište u Virovitici