Veleučilište u Virovitici nastavlja s aktivnostima u okviru Erasmus+ programa međunarodne mobilnosti. Ugovor o dodjeli financijske potpore za Erasmus+ stručnu praksu ovih je dana potpisan s Natalijom Hanić, studenticom 2. godine diplomskog studija Menadžment, smjer Destinacijski menadžment.

Studentica će tako ovaj semestar provesti u Dublinu, Irska, obavljajući stručnu praksu  u kompaniji Abbey Group na poslovima turističkog posredovanja, za što će joj Veleučilište priznati razdoblje mobilnosti provedeno na inozemnoj instituciji, kao i pripadajuće ECTS bodove za kolegij Stručna praksa koji je obavezan predmet na studijskoj godini.

Povodom potpisivanja ugovora i odlaska na stručnu praksu u inozemstvo, dekan Veleučilišta doc.dr.sc. Dejan Tubić, prof.struč.stud., te Erasmus koordinatorica Danijela Vakanjac, mag.oec., v.pred., čestitali su studentici na izboru i prilici te joj zaželjeli uspješan boravak. Tom prilikom izrazili su želju i uputili poziv i ostalim studentima da se priključe Erasmus+ programu i iskoriste priliku i mogućnosti studiranja i obavljanja stručne prakse u inozemstvu.

Kolegici Nataliji želimo sretan put i puno nezaboravnih trenutaka provedenih u Irskoj!

Veleučilište u Virovitici