Dragi studenti Veleučilišta u Virovitici,

Udruga DISK Slatina poziva nas na meetup događaj „Kakvu nam budućnost donose Web3, Blockchain i kako razviti uspješan startup u Web3 svijetu“. Ulaz je besplatan za sve sudionike. Svoje mjesto možete rezervirati putem online prijave ovdje.

** U slučaju da u trenutku prijave ne bude dostupnih ulaznica, javite se na email udruge info@disk-slatina.hr uz napomenu da ste student VUV-a i osigurati ćemo vam dodatnu ulaznicu.

Dok tehnološka scena neprestano i brzo napreduje, postavlja se pitanje: Što su Web3 i Blockchain tehnologije i kako će oblikovati našu svakodnevnicu? Ako ste entuzijasti koji vole istraživati nove tehnologije, onda je {mITup!} #4 idealan događaj za vas!

Tema 4. meetupa: Kakvu nam budućnost donose Web3, Blockchain i kako razviti uspješan startup u Web3 svijetu

📅 Datum: 03.11.2023.

🕒 Vrijeme:  19:00 – 21:00

📍 Lokacija: Poduzetnički inkubator Slatina, Kolodvorska 8, 33520 Slatina (Konferencijska dvorana u potkrovlju)

🚀 Otkrij Blockchain i Web3 svijet:

Web3, kako ga opisuju, označava novu eru interneta koja donosi decentralizaciju, a korisnicima vraća kontrolu nad osobnim podacima i digitalnim identitetom. Blockchain, s druge strane, predstavlja temeljni koncept iza Web3, koristeći kriptografiju za osiguravanje sigurnosti, transparentnosti i nepromjenjivosti podataka.

Ove tehnologije ne samo da mijenjaju način na koji razmjenjujemo podatke i vrijednosti putem digitalnih mreža, već stvaraju temelj za razvoj inovativnih tehnoloških startupa koji će oblikovati budućnost.

🎤 Upoznajte Kristijana Škaricu – vizionara, poduzetnika i mentora:

Kristijan Škarica je iskusni poduzetnik s dokazanim uspjehom u domenama startupa, gaminga i esport industrije. S preko 10 godina iskustva u startup svijetu, Kristijan je suosnivač nekoliko uspješnih startup-ova, uključujući Gepek te Degenerika – gaming & art studio u kojem je uspješno razvijeno nekoliko igara te su trenutno angažirani na Hero Labs projektu.

Osim toga, suvlasnik je i Valiance Pro Game – esport kluba koji je stekao široko priznanje u industriji. Uz svoje poduzetničke pothvate, Kristijan je i traženi savjetnik i mentor te pruža smjernice i podršku za 17 projekata diljem Europe. Čest je govornik na događanjima i susretima, a sudjelovao je na više od 20 događanja i startup natjecanja.

Također kroz svoj angažman za Polygon Labs kao advocate za regiju, aktivno je uključen u Web3 svijet te je pokrenuo Web3 Hub, platformu koja pomaže tvrtkama ući u Web3 prostor.

📣 Osigurajte svoje mjesto:

Novi {mITup!} odlična je prilika da otkrijete potencijal i mogućnosti koje pružaju Web3 i Blockchain tehnologije te kako ih iskoristiti za razvoj tehnoloških start-upa. Pridružite nam se i proširite svoje znanje o ovim uzbudljivim tehnologijama.

Sudjelovanje e BESPLATNO, ali broj mjesta je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto putem online prijave ovdje.

Vidimo se na mITup-u!

Veleučilište u Virovitici