U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područni ured Virovitica i Centra za karijere našeg Veleučilišta  jučer je održano predavanje VAUČERI ZA OBRAZOVANJE- KLIKOM DO NOVIH VJEŠTINA koje je održala Maja Šajatović, mag. psych. ,stručna savjetnica za profesionalno savjetovanje i rehabilitaciju, HZZ Virovitica.

Na predavanju su sudjelovali studenti završnih godina preddiplomskog studija Menadžment i Poduzetništva koji su imali priliku, iz prve ruke, upoznati se s mogućnostima novog sustava obrazovanja odraslih koje provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO) te o kriterijima za dodjelu vaučera, katalogu dostupnih obrazovnih programa te aplikacija „Moj vaučer“ .

Putem vaučera, nezaposlenim i zaposlenim osobama omogućeno je sufinanciranje programa za stjecanje mikrokvalifikacija i djelomičnih kvalifikacija traženih na tržištu rada. Također, jedan od glavnih  ciljeva je potaknuti mlade na stjecanje novih znanja i vještina nakon završetka fakulteta čime bi poboljšali svoju konkurentnost na tržištu rada te povećali razinu zapošljivosti.

Veleučilište u Virovitici