Dana 22.3.2022. godine Veleučilište u Virovitici bilo je domaćin predavanja koje je  organizirala Udruga Fokus u suradnji s Todd Geistom,  osnivačem Global Leadership Partners.

Studenti su imali priliku da iz prve ruke saznaju o Emocionalnoj inteligenciji u vodstvu i to od  Rona Knopfa, dugogodišnjeg izvršnog direktora za proizvodnju i stručnjaka za vođenje izgradnje prvih Fordovih tvornica za propulzijske vlakove u Kini i Steve Simpsona, dugogodišnjeg izvršnog direktora u Procter & Gamble te stručnjaka za upravljanje projektima i razvoj organizacija.

Govorilo se o razvoju emocionalne inteligencije (EI) kao kritične komponente za uspjeh i važnosti o svjesnosti samih sebe, o upravljanju sobom, o svjesnosti drugih i o socijalnim vještinama.

Predavači su ponudili primjere za procjenu EI što će studentima pomoći da kod drugih prepoznaju visoku EI i što je još važnije, da otkriju svoju vlastitu EI, a sve to kroz puno zabavnih, interaktivnih vježbi.

Ono što je najvažnije, studenti su iz dvorane izašli zadovoljni, a kao iznenađenje sudionicima naši gosti ostavili su mogućnost da im se studenti jave osobno ukoliko žele nešto saznati više, ukoliko imaju bilo kakvih pitanja i sl.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript