Veleučilištu u Virovitici pripala je čast da bude domaćin predavanja koje organizira Udruga Fokus u suradnji s Global Leadership Partners čime će omogućiti studentima, ali i svim zainteresiranima, da iz prve ruke od Rona Knopfa i Todda Geista saznaju o EMOCINALNOJ INTELIGENCIJI U VODSTVU.

Predavanje će se održati online putem Zoom-a, 22.3.2022. godine od 14 do 15:30 sati.

Link za pristup predavanju

https://staffweb.zoom.us/j/95219217864

Meeting ID: 952 1921 7864

Sadržajno, govoriti će se o razvoju emocionalne inteligencije (EI) kao kritične komponente za uspjeh i važnosti o svjesnosti samih sebe, o upravljanju sobom, o svjesnosti drugih i o socijalnim vještinama.

Predavači će ponuditi primjere za procjenu EI što će sudionicima pomoći da kod drugih prepoznaju visoku EI i što je još važnije, da otkriju svoju vlastitu EI, a sve to kroz puno zabavnih, interaktivnih vježbi.

Informacija o predavačima

Ron Knopf umirovio se s pozicije izvršnog direktora za proizvodnju u Fordu 2017. godine nakon trideset godina karijere. Njegova posljednja zadaća u Fordu bila je vođenje izgradnje prvih Fordovih tvornica za propulzijske vlakove u Kini. To je obuhvaćalo komplekse pregovore s lokalnim partnerima u tom pothvatu s ravnopravnim zajedničkim vlasništvom. Za vrijeme boravka u Kini, Ron i njegova žena sudjelovali su u osnivanju kršćanske zajednice u svojem gradu.

Steve Simpson otišao je u mirovinu iz Proctora and Gamblea nakon 33 godine rada u proizvodnji i razvoju. Stručnjak je za upravljanje projektima i razvoj organizacija. Uz to je i suosnivač udruge “Global Leader Partners”, koja svake godine šalje na desetke profesionalaca da educiraju studente i poduzetnike u središnjoj Europi.+

Više o Global Leadership Partners-u možete pročitati na:

https://globalleadershippartners.org