TERA Tehnopolis d.o.o. poziva vas da se priključite besplatnim edukacijama namijenjenih budućim poduzetnicima, u sklopu SPINTeams projekta, koje će se održavati on-line u razdoblju od studenog 2021. do lipnja 2022. godine.

SPINTeams, projekt u sklopu programa Erasmus+, ima za cilj unaprjeđenje poduzetničkih vještina budućih poduzetnika i visokoškolskih institucija, kao i njihovih postojećih i budućih start-up i spin-off tvrtki s krajnjim ciljem postizanja rasta i dugoročnosti.

Važnost samog projekta proizlazi iz činjenice da su sveučilišta u većini slučajeva glavni izvor inovativnih rješenja i ideja koja imaju potencijal komercijalizacije. Iz tog razloga mnoge su start-up i spin-off tvrtke osnovane baš u sklopu europskih sveučilišta. Problem dolazi nakon 3 godine, kada 50% takvih tvrtki zbog neiskustva u poduzetničkom svijetu, manjka poduzetničkih vještina, vještina pronalaska potpornih partnera i nemogućnosti širenja, dožive krah.

Program edukacija novih poduzetnika namijenjen je svim studentima završnih godina studija, doktorandima i znanstvenicima koji žele u budućnosti pokrenuti spin-off ili start-up organizacije, a potrebna im je stručna pomoć za pitanja iz područja poduzetništva, menadžmenta, marketinga, prava i sl.

Trening će se sastojati od 8 modula u kojima će se obrađivati sva važna područja potrebna za pokretanje vlastitog poduzetničkog pothvata. Osim toga, sudionici će dobiti pristup platformi za međunarodnu suradnju koja omogućava da se u svim koracima, od zamisli i izrade prototipa do robne marke i financija, suradnja odvija između svih dionika pothvata, od mentora i savjetnika, do partnera i investitora.

Svi zainteresirani za sudjelovanje prijaviti se mogu na sljedećoj poveznici: https://forms.office.com/r/k1dfwVhRJH

Registracija uključuje potvrdu sudjelovanja na 8 modula, kao i pristup platformi za međunarodnu suradnju Rebelbase<https://rebelbase.co/>.

Sve informacije i najave događaja možete saznati i na službenim stranicama projekta https://www.spinteams.eu/ ili društvenim mrežama:

Facebook https://www.facebook.com/SPINTeams
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/spinteams-eu
Instagram https://www.instagram.com/spinteams.eu/

Danijela Vakanjac, Erasmus+ koordinator