Nastava u akademskoj godini 2021./2022. izvodit će se kontaktno u prostoru Veleučilišta u Virovitici, a prema epidemiološkim mjerama i uputama Stožera civilne zaštite RH, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Nastava na svim preddiplomskim studijima počinje u ponedjeljak 4. listopada 2021. godine prema rasporedu nastave koji će biti objavljen na web stranici Veleučilišta u Virovitici do petka 01. listopada 2021. godine u 15:00 sati.

Za studente prve godine preddiplomskih studija bit će organizirana propedeutička nastava iz ključnih područja/predmeta što će omogućiti svim studentima efikasnije uključivanje u nastavni proces kao i lakše svladavanje materije propisane studijskim programom. Početak propedeutičke nastave je 28. rujna 2021. godine prema rasporedu koji će biti objavljen na web stranici Veleučilišta u Virovitici do 20. rujna 2021. godine u 15:00 sati.

Nastava na specijalističkom diplomskom studiju počinje u studenom 2021. godine, a o točnom datumu početka nastave kao i rasporedu izvođenja bit će naknadna obavijest.  

Veleučilište u Virovitici