Obavještavaju se svi studenti, nastavno osoblje te ostali korisnici da je uspješno dovršena migracija domene iz usluga sustava AAI@EduHr s dosadašnje vuv.hr na novu vuv.hr. Tijekom prelaska na novu domenu neke usluge bile su kraće vrijeme nedostupne, a sustav Loomen zbog svoje kompleksnosti zahtijevao je nešto dulji period nedostupnosti. Od 6.7.2021. sve su usluge ponovno u punoj funkciji.

Još jednom napominjemo da su se nakon migracije s korisničkog stajališta promijenile korisničke oznake na način da se unutar oznake mijenja jedino naziv domene. Na primjer:

marko.horvat@vuv.hr -> marko.horvat@vuv.hr 

Nakon provedene migracije, lozinke (za Studomat, Loomen i sl.) svih korisnika ostaju nepromijenjene!

Dodatne napomene: 

1. Sustav Office365 (OneDrive, Outlook mail i ostalo) nije obuhvaćen ovom promjenom.

3. Neke će aplikacije promjenom korisničke oznake korisnika izgubiti povijest korištenja za korisnike kojima se promijenila korisnička oznaka (ako je aplikacija tako dizajnirana da osobu pamti po korisničkoj oznaci, promjenom korisničke oznake aplikacija će misliti da je to novi korisnik).
4. Korisnici usluge Eduroam morat će nakon provedene migracije ukloniti postojeće eduroam mrežne profile sa svojih uređaja te ponovno preuzeti eduroam installer koji će biti dostupan na lokaciji https://installer.eduroam.hr/

U slučaju dodatnih pitanja ili problema nakon provedene migracije slobodno se obratite na enes.cirikovic@vuv.hr